Fellow™-säiliöt

Todella pitkäikäinen – vähintään sukupolven kestävä kertainvestointi!

Fellow™-säiliöt on suunniteltu ja valmistettu pitkää käyttöikää silmälläpitäen. Näitä säiliöitä käyttävät etupäässä urakoitsijat ja suuret maatilat, joilla on paljon korjuualaa, mutta tietenkin Fellow™ sopii kelle tahansa kanistereihin ja tynnyreihin kyllästyneelle. Fellow™-säiliöitä on valmistettu jo yli 10 vuotta!

Fellow 700 -säiliön muotoilu on nykyhengen mukainen, ja muotoilulla on vähennetty säilöntäaineen aaltoilua sisällä, jotta säiliö tulisi mahdollisimman tyhjäksi imuputken saamatta ilmaa välillä.

Fellow 700 -säiliössä on laillista kuljettaa Turvatekniikan keskuksen päätöksellä 700 litraa muurahaishappoa, toisin kuin esim. kahta 200 litran tynnyriä, joita ei saa täysinäisinä kuljettaa ilman VAK-kuljetuslupaa. Fellow-säiliö on tässä tapauksessa saanut poikkeusluvan.

Fellow 700 -säiliö tulee kahdella haponkestävästä teräksestä valmistetulla metallikannakkeella rehunkorjuuvaunuun kiinni, ja säiliö on vedetty neljällä kierretangolla kannakkeisiin kiinni (ks. kuva). Säiliö on piilossa vaunun takaosan alla eikä siis peitä näkyvyyttä taaksepäin.

Säiliön muotoilu
Säiliön kannatin
Säiliön täyttöFellow 700 -säiliöt tehdään rotaatiovalulla kuten esim. nykytraktorien polttoainetankit. Todella pitkäikäinen!

Fellow 700 -säiliö toimii kuten isompi tynnyri, ainoastaan tarvitaan imevä säilöntäaineen annostelupumppu. Säiliön helppo täyttö korkeammalla olevasta varastosäiliösta valuttamalla ison 1" pikaliittimen kautta.
Säiliön sisäpuoli
Fellow 700

Fellow 700-säiliö on parhaimmillaan rehunkorjuuvaunun, ison maatilasäiliön ja FlowMaster™-hapottimen kanssa suorastaan ylivoimainen järjestelmä - niin riviviljelijälle kuin urakoitsijallekkin.

Toimitus sisältää kaiken asennuksessa tarvittavan, mukana myös helppokäyttöinen linjasuodatin lähdössä.

Takuu 3 vuotta!

Ennakkohinta nyt 2690€ (ALV 0%), sis. rahti

TEE-SE-ITSE-miehelle pelkkä muovisäiliö varaosana 1099€ (ALV 0%)

Tukkuhinnat vahvistetaan kysyttäessä.

Lisätietoa Veikko Paavilainen 0400 593 033

Lataa tuote-esite (PDF)

Selaa käyttöohjeita